Të gjitha kategoritë

Produktet tona të nxehta

Rreth T&Y

Shanghai T&Y Hardware Industry themeluar në vitin 2009, duke u fokusuar në krijimin dhe zhvillimin e mbërthyesve standard dhe pa standarde. prodhuesi i parë i forca të lartë dhe me cilësi të lartë fasteners çelik inox ndërmarrjet e orientuara nga prodhimi, duke thyer varësinë afatgjatë nga importet e produkteve të tilla situatë. Themeluesja zonja Jane ka qenë duke e bërë këtë industri për më shumë se 10 vjet, edhe pse një zonjë e re. 6 vjet eksperiencë pune për fasteners në 500 kompanitë më të mira në botë, 6 vjet punë për industrinë e harduerit T&Y.

Mëso më shumë

Skenari i Aplikimit

Lajmet tona