Të gjitha kategoritë
Bulonat inox

Bulonat inox

Shtëpi> Produkte > Bulonat inox

Bulonat inox

Bulonat prej çeliku inox zakonisht i referohen vidave të çelikut që kanë aftësinë t'i rezistojnë korrozionit të ajrit, ujit, acidit, kripës alkali ose mediave të tjera. Vidhat prej çeliku inox në përgjithësi nuk janë të lehta për t'u ndryshkur dhe të qëndrueshme dhe mund të përdoren në pajisjet e mbrojtjes së mjedisit, pajisjet mjekësore, pajisjet e komunikimit dhe fusha të tjera.