Të gjitha kategoritë
Lajme

Cilat janë avantazhet e bulonave dhe dados prej çeliku inox?

Koha: 2022-10-21 Goditjet: 14

Bulonat dhe dadot prej çeliku inox shpesh shihen, shpesh mund të përdoren. Vida inox janë veçanërisht të aplikueshme. Më lejoni t'ju shoqëroj së bashku për ta kuptuar më poshtë:

图片 1

1. Përshtatshmëri më e fortë. Për vidhat inox, me madhësinë e fillit mashkullor të arritur, atëherë të gjitha mund të përdoren. Mund të shihet se kategoria relative e aplikimit të bulonave dhe dadove prej çeliku inox është më e zakonshme se bulonat tradicionale të ankorimit.
2. Instalimi është më i thjeshtë. Rrufeja tradicionale e ankorimit më parë është shumë komplekse në lidhjen e instalimit, por tani buloni dhe dado prej çeliku inox në të gjithë procesin janë relativisht të thjeshta, gjë që përmirëson nivelin e komoditetit për shumë përdorues.
3. Problemet e hasura gjatë instalimit zvogëlohen dhe nuk ka nevojë të shqetësoheni për pjerrësinë e shpimit tradicional të bulonave të ankorimit. Sipas shkakut rrënjësor të rezistencës ndaj korrozionit dhe këputjes së bulonit dhe dados prej çeliku inoks, vrima mund të hapet menjëherë në procesin e instalimit të fiksimit të inoksit dhe më pas të instalohet, në mënyrë që shkalla e kalimit të mund të jetë afër 100% .
4. Skema e projektimit është e re. Kjo lloj skeme projektimi mund të sigurojë që bukuria e mbërthyesit prej çeliku inox të forcohet shumë.
5. Nuk ka konfuzion në procesin e panevojshëm, thjesht mbushni vrimën në vidhën e inoksit, ose hiqni pjesën shtesë, në mënyrë që të mund të garantojë sigurinë, e cila është relativisht e thjeshtë, dhe të mos dëmtojë të bukurën dhe bujarinë.
6. Mund të sigurojë që buloni dhe dado prej çeliku inox të kenë më shumë karakteristika në kushtet e instalimit dhe të sigurojë që niveli i aplikimit të vidhave të jetë përmirësuar shumë.
7. Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit, lodhjes dhe dëmtimit të energjisë së korrozionit, e cila përdoret në pompa, valvola dhe objekte të tjera në rastin e disa substancave antikorozive.
Sa është shkalla mesatare e forcës së bulonave dhe dados prej çeliku inox?
Shkalla e forcës është përgjithësisht midis 4.8 dhe 6.8, për shkak të marrëdhënies midis trajtimit jo të vështirë, forca nuk është veçanërisht e lartë, avantazhet kryesore të bulonave dhe arrës prej çeliku inox qëndrojnë në rezistencën ndaj korrozionit, forcën në tërheqje.
Dhe klasa e tjera e forcës së vidave të çelikut është relativisht e madhe, ka më shumë se 3.6-12.9,10 shkallë të forcës, çeliku i karbonit Niveli i forcës është më i lartë, në përzgjedhje, mund të përputhet sipas situatës specifike të lidhjes.

图片 2