Të gjitha kategoritë
Rreth Nesh

Profili i kompanisë

Industria e Hardware T&Y e Shangait e themeluar në 2009, duke u Përqëndruar Në Bërjen dhe Zhvillimin e Mbërthyesve Standardë dhe Pa Standard. prodhuesi i parë i ndërmarrjeve të orientuara nga prodhimi të fasteners me forcë të lartë dhe me cilësi të lartë të çelikit të pandryshkshëm, duke thyer varësinë afatgjatë nga situata e importeve të produkteve të tilla. Themeluesja Znj. Jane bërë këtë industri për më shumë se 10 vjet, edhe pse një zonjë e re. 6 vjet përvojë pune për fasteners në 500 kompanitë më të mira në botë, 6 vjet duke punuar për industrinë e pajisjeve T&Y.

Klientët tanë janë nga më shumë 55 vende, ne jemi furnizuesit e nominuar për prodhuesin më të madh të amvisërisë nga Suedia, National Electric Power Company nga Izraeli etj.

Për T&Y Hardware dhe Jane, Cilësia është gjithçka, ne nuk do të sakrifikojmë cilësinë tonë për të fituar më shumë treg.

Gama kryesore e produkteve tona:

Industria strukturore metalike:Bulonat e industrisë: bulonat hex, kapak heks A325, bulonat hekse të rënda A490; Vidë hex lag , Heks Bulonat e fllanxhave

Arrat e industrisë:Arra gjashtëkëndore, arra katrore,Arra pranverore,T arra ,Arra Speciale

Gardë e lartë e vështirë

Mbërthyes çelik inox

Ne besojmë se do të bëhemi partneri juaj besnik

Misioni i ndërmarrjes

Të rritemi së bashku me klientët tanë dhe punonjësit ndajnë të njëjtën gjë

Fryma e sipërmarrjes

Punë ekipore, guxim, krijo brilante

Slogani i ndërmarrjes

Unë mundem, e bëj, unë fitoj!

Certifikatë

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

Certifikatë

Certifikatat

fabrikë